Boek een lezing

Meteen boeken? Gebruik het contactformulier of bel naar 06-42130278.

Boek nu de lezing ‘Waanzinnige Plannen’ en maak van je droom een doel!

‘It’s kind of fun to do the impossible’ – Walt Disney

Je hebt een idee dat je niet loslaat, een droom waar je regelmatig wakker van ligt. Je zegt dat je geen tijd, geld of talent hebt. Stiekem weet je dat er meer mogelijk is, want je hebt het anderen zien doen. Maar hoe?

Lezing

Kom naar mijn lezing ‘Waanzinnige Plannen’ of nodig mij uit als spreker! Ik laat je niet alleen mogelijkheden zien (in plaats van onmogelijkheden) maar geef praktische tips over hoe je je dromen kunt waarmaken. Tijdens iedere lezing komen de meest fantastische, waanzinnige, mooie, ontroerende, gave, hilarische,
praktische (en niet te vergeten onpraktische) plannen langs, waarvan er al vele zijn uitgevoerd!
Vergis je niet, Waanzinnige Plannen Realiseren gaat over hard werken. Over kiezen, over mensen enthousiasmeren en ze bij je plannen betrekken. Tijdens de lezing geef ik handvatten over hoe je planningen maakt, mijlpalen haalt en hindernissen overwint.

“Tijdens zijn lezing vol persoonlijke ervaringen, humor en interactie loodst inspirator Marcel van Driel je door het uitvoeringsproces van jouw Waanzinnige Plan. Ik besefte gaandeweg de lezing dat ik al een eind op weg ben met mijn plan maar dat ik een duidelijker doel moet stellen om het uiteindelijk te laten slagen. Welk plan je ook hebt, de lezing – en het boek – geven je precies de ondersteuning en aansporing die je nodig hebt om je ‘ooitdroom’ te gaan uitvoeren en, het belangrijkste, dit vol te houden tot de finish.” – Anouk Paus.

Het gaat ook over jouw relatie tot je Waanzinnige Plan. Wat jij over jezelf denkt, heeft enorm veel invloed op het slagen ervan. De lezing gaat dus ook over boven jezelf uitstijgen, over keihard onderuit gaan en weer overeind krabbelen. Tijdens de lezing ga ik in op wat er daadwerkelijk voor nodig is om je plan met succes uit te voeren.

Van Plan naar Planning

Na iedere lezing besluiten er meerdere mensen om hun idee daadwerkelijk uit te voeren. En sommige van die Waanzinnige Plannen zijn inmiddels gelukt! Dat is overigens niet mijn verdienste. Alle succes is op het conto van de Waanzinnige Plannenmakers te schrijven. Zij hebben hun doel geconcretiseerd en van hun plan een planning gemaakt. Zij hebben hun ideeën gedeeld met anderen, en ondersteuning gezocht. Zij hebben zelf hun verhalen over gebrek aan tijd, geld en talent opzij geschoven. Maar misschien heb ik ze net op het juiste moment een zetje kunnen geven. En dat kan ik ook bij jou komen doen.

“Marcel van Driel staat stralend op het podium en neemt je met zijn positiviteit, inspiratie en daadkracht mee in zijn verhaal van het waarmaken van de meest gave ideeën en waanzinnige plannen. Hij is de held van zijn eigen verhaal en hij laat jou ook ervaren hoe je de held van jouw eigen verhaal wordt! En zoals dat meestal gaat: helden overwinnen moeilijkheden. Marcel laat je zien dat je alle excuses en opgeworpen moeilijkheden terug kan brengen tot een universele angst. Hij schetst, heel reëel, geen toekomstbeeld waarin angst verdwijnt. Hij laat je ervaren dat dit blijft bestaan en… hoe je tegelijkertijd je waanzinnige plan uitvoeren! Dat is pas heldhaftig!” – Claar Grooten. 

Van Lezen naar Lezing

Maak jij deel uit van een zakelijk, sociaal of persoonlijk netwerk van mensen die bruisen van de ideeën, maar niet altijd weten hoe ze die uit moeten voeren? Organiseer jij lezingen en wil je een spreker die jouw gezelschap, netwerk of bedrijf inspireert tot het denken in mogelijkheden?  Die jouw mensen aan het werk krijgt en resultaat bij ze boekt? Zoek je iemand die geen bullshit accepteert en beseft dat succes zelden vanzelf komt? Stop dan nu met lezen en neem contact met mij op. Wie weet kunnen we samen de wereld een klein beetje veranderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Lezingen

Er zijn geen evenementen