Een inspirerende schop onder je kont!

Door J. Fidder

kickassWaanzinnige Plannen zijn plannen die onmogelijk lijken en buiten je comfortzone liggen. Heel veel mensen hebben een WP. Maar vrijwel niemand voert ‘m uit.

Marcel van Driel interviewde voor dit boek tal van mensen die ieder een Waanzinnig Plan hadden en dit ook uitvoerden; hoe onmogelijk het plan ook leek en op hoeveel weerstand ze ook stuitten. Het boek is niet slechts geen aaneenrijging van succesverhalen. Boeiend zijn vooral ook de verhalen van WP’s die mislukten. Marcel put daarbij – eerlijk en open – uit eigen mislukervaringen. En wat hij daarvan leerde. ‘Waanzinnige Plannen!’ is bovenal een praktisch boek dat aanspoort en handvatten geeft om je eigen WP tot uitvoer te brengen. Dat vergt een besef van urgentie, het streven naar excellentie, integriteit en onverzettelijkheid. En vervolgens: zorgvuldig plannen (chronologisch, omgekeerd of associatief), voorbereiden en uitvoeren. Vergeet ook niet je MMP: je Moeilijke Momenten Plan.

Afijn, dit boek bruist en borrelt. De inhoud én de schrijfstijl. Want die lijkt welhaast spreektaal. Alsof Marcel persoonlijk tegen je praat. En je je achter niets meer kunt verschuilen. Als een inspirerende schop onder je achterste.

Bron: Managementboek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *