FASE 1

Vroeger zetten we ‘Under Construction’ op een webpagina wanneer deze nog in aanbouw was. Dat is tegenwoordig not done. Toch is deze website onder constructie én zichtbaar. Dat is niet per ongeluk. Want de site hoort bij mijn boek en lezing ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’. En Waanzinnige Plannen zijn altijd ‘under construction’! Gelukkig maar, want hoe goed je voorbereiding ook is en hoeveel kennis je ook hebt, er zijn altijd mensen die je weer een stap verder kunnen helpen op weg naar je einddoel. Wat is jouw Waanzinnig Plan?

Dat is wat ik hoop te bereiken met mijn boek en met de lezingen: jou een stap verder helpen met het realiseren van jouw dromen en het behalen van jouw einddoel. Het boek verschijnt in mei – zowel digitaal, als op papier – de lezingen kun je nu al boeken.

Op de achtergrond werken wij verder aan fase 2 van de website. Er komt een videowall met inspirerende verhalen van mensen die jou zijn voorgegaan in het realiseren van een Waanzinnig Plan. Er komt een stappenplan dat je in kunt vullen om structuur in je WP te brengen. Er komen gratis downloads, previews, projectpagina’s en nog veel meer. Tot die tijd kun je hier informatie vinden over mij, het boek en de lezingen. En als je iets ziet wat niet klopt of duidelijker geformuleerd kan worden, wil je mij dat dan laten weten? Daarmee help je mij weer een stap verder naar mijn einddoel: de wereld een heel klein beetje leuker maken.

Ik ben te bereiken via:

Twitter @Marcelvandriel

Facebook

Mail schrijvermarcel @ gmail . com