Lees het boek

Waanzinnige PlannenWat is jouw Waanzinnig Plan? Wat is de droom die jou ’s nachts wakker houdt, maar waar je niet aan durft te beginnen? Wat houdt je tegen? Geen tijd? Geen geld? Geen talent? Bullshit, zegt Marcel van Driel en hij kan het weten. Hij opende in vier maanden de grootste cd-romwinkel van Nederland, organiseerde én brak met honderd man het wereldrecord filmkijken en haalde via crowdfunding 17.000 euro op voor zijn eerste volwassenenroman

In Waanzinnige Plannen vertelt van Driel niet alleen wat de basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd project, maar laat hij ook anderen aan het woord die een Waanzinnig Plan op hun naam hebben staan. Stapje voor stapje loodst hij je door het proces heen, van Go naar Goal.

Waanzinnige Plannen is gebaseerd op een serie succesvolle lezingen die Marcel gaf in Nederland. Lezers van het boek kunnen vanaf mei 2013 hun eigen Waanzinnige Plan aanmelden op deze site. Een inspirerend en motiverend (cadeau)boek. Geen smoesjes meer, maar realiseer dat plan!

ISBN 978 90 5594 299 2 NUR 801 € 18,95 ca. 280 blz

Het boek is overal te koop, zowel als E-Book als op papier. Dat doe je natuurlijk bij je lokale boekhandel. Hebben ze het daar niet? Dan kun je het boek ook online vinden. Bijvoorbeeld bij Managementboek.nl.