Maak een Waanzinnige Start op je werk in 2015!

LezingWist je dat bedrijven steeds vaker op zoek zijn sprekers om het nieuwe jaar mee in te luiden? Sprekers die meer doen dan tijdelijk motiveren. Sprekers die werknemers inspireren, die ze aansporen om zichzelf te ontwikkelen (binnen én buiten het bedrijf). Sprekers die het mogelijk maken dat werknemers voorbij hun angsten gaan, die ze een waanzinnige peper in hun reet stoppen.

I am an old man and have known a great many troubles, but most of them never happened – Mark Twain

Het afgelopen jaar heb ik duizenden mensen een schop onder hun kont gegeven tijdens mijn ‘Waanzinnige Plannen’ lezing. Ik heb ze geconfronteerd met hun nooitangsten: geen geld, geen tijd, ik word niet serieus genomen, het kan niet.

Ik kan het niet.

Meer dan een kwart van de deelnemers is de dag na de lezing aan de uitvoering van hun ooitdroom begonnen. Een droom waar ze soms al jaren van wakker lagen. Sommige Waanzinnige Plannen zijn inmiddels al succesvol uitgevoerd.

Stel je eens voor dat ik dat bij jouw bedrijf of team veroorzaak? Dat mensen uit hun schulp kruipen, gaan staan voor hun werk, collega’s, team en hun doelstellingen?

Voor zichzelf.

Wat voor impact zou dat hebben op jouw bedrijf en op jou? Op jouw jaar? Op de bedrijfsresultaten?

Ik kom dat verschil graag maken.

Voor meer informatie, kijk bij LEZINGEN of boek mij via het contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *