Werk een week aan je Waanzinnige Plan in Frankrijk!

huis Frankrijk

UPDATE: De Waanzinnige Plannenweek in Frankrijk is afgelast. Ondanks de ruime belangstelling bleken er niet genoeg mensen deze specifieke week te kunnen.

Dat je een ooitdroom hebt is je inmiddels duidelijk en dat je een Waanzinnig Plan wilt creëren om het uit te voeren ook. Maar hoe doe je dat nou en – vooral – wanneer? Want je dagen zijn zo vol en er komt van alles tussen en je hebt geen klankbord om te kijken of je op de goeie weg bent of niet.

KamerNiet getreurd, want ik heb de oplossing! Want van woensdag 22 april t/m maandag 27 april ben ik in Frankrijk om jou te begeleiden! In het prachtige Retour à la Source in een prachtig ongerept natuurgebied,de Bouriane, staat een huis met drie gastenverblijven en evenveel kampeerplekken. En één van de plekken kan die week van jou zijn.

Wat gaan we doen? Iedere avond vertel ik een half uur over Waanzinnige Plannen en hoe ze te realiseren, over de valkuilen, de tegenslagen en de uitdagingen. Ik laat je zien hoe je meer tijd en geld kunt creëren – ogenschijnlijk uit het niets – en hoe je anderen kunt inschakelen om je plannen ten uitvoer te brengen. Daarna gaan we als groep over elkaars plannen praten, drinken we een drankje en dromen we van het eindresultaat.

De volgende dag gaan jullie aan het werk, jij aan je plan en ik aan mijn nieuwe boek. ’s Middags is er tijd om met mij individueel over je plannen te praten. Na het avondeten pak ik de draad weer op en gaan we als groep kijken waar we staan en waar we naar toe willen. En de volgende begint het circus weer van voor af aan.

overzicht2

Aan de hand van voorbeelden en (mijn eigen) ervaringen, loods ik je door alle bullshit heen die je in de loop van je leven verzameld heb. Daarna is het aan jou: ga je daadwerkelijk beginnen of niet? Ben jij bereid om alles te geven, alles op het spel te zetten om de wereld te laten zien dat het wel kan? Dat JIJ het wel kan?

Boek NU jouw week in het wonderschone Frankrijk!

Hoe Waanzinnig zou dat zijn?

Het kost je een week van je leven en € 849 (gastenverblijf) of € 649 (camping) per persoon. Kom je met z’n tweeën dan krijgt de tweede persoon 25% korting. En dit is wat je ervoor terugkrijgt:

  • Vijf nachten op een sfeervolle gastenkamer of een kampeerplaats
  • Vier avonden met inspirerende verhalen, uitdagende opdrachten en tips van mij.
  • Dagelijks een individueel begeleidingsmoment met mij.
  • Mooie ontmoetingen en gesprekken met de andere deelnemers
  • Verrassende activiteiten die je creativiteit en ideeën laten stromen
  • Drie pure (vegetarische) maaltijden per dag
  • Onbeperkt koffie, thee en bronwater
  • Alle drankjes
  • Een gesigneerd exemplaar van ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ ter waarde van 18,95.

bosplaatsGeloof me, dit is een buitenkans. En niet alleen voor jou, maar ook voor mij. Want normaal geef ik mijn lezing, schud ik wat handen en ga ik weer weg. Nu kan ik jou vijf dagen lang verder helpen met jouw plan. En niet alleen ik, maar ook de andere deelnemers, die weer heel andere kwaliteiten en angsten hebben dan jij. En niet te vergeten de eigenaren van Retour à la Source, Kitty en John, die hun eigen Waanzinnige Plan uitvoerden toen ze alles in Nederland opgaven om hier opnieuw te beginnen.

Nou hoor ik je denken (ik kan dat): ‘maar daar heb ik helemaal geen tijd/geld voor!’ En dat – mijn beste plannenmaker – is nou precies de reden waarom je droom tot nu toe slechts een droom is en geen plan. Want tijd en geld creëer je. En dat doe je door je plannen (en daarmee jezelf) serieus te nemen. En dat begint met keuzes maken.

Dit zou je eerste keuze kunnen zijn.

Zie ik je daar?

Voor meer informatie en om te boeken, klik je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *