WIN EEN WAANZINNIGE HUISKAMERLEZING

Lezer in ZierikzeeIk heb het idee gepikt van zangeres Sandy Dane en cabaretier Hester Macrander. Zij geven al een tijdje huiskamerconcerten en -voorstellingen. Dat vond ik zo’n geweldig concept, dat wilde ik ook! Daarom geef ik nu Waanzinnige Lezingen in de Nederlandse huiskamers. En zijn heel geweldig! Omdat de organisator zelf de deelnemers uitnodigt, is er een intimiteit die in de grote zalen niet altijd te vinden is. Mensen zijn er opener, durven sneller over hun Waanzinnige Plannen te vertellen en geven elkaar ook makkelijker advies.

Daarnaast wordt er altijd erg veel gelachen.

Een huiskamerlezing boek je al voor 250 euro. Maar je kan er ook één winnen! En daar hoef je eigenlijk maar drie dingen voor te doen:

  1. Koop mijn boek
  2. Maak een foto van jou en het boek
  3. Mail, tweet of Facebook mij de foto.

Lezer in LochemThat’s all, folks! Ik zet de foto’s in mijn mapje ‘Lezers van Waanzinnige Plannen’ op Facebook en kies een winnaar. Ik doe dat als 100 zijn, lijkt mij een mooi aantal.

Voor meer informatie over de lezingen, klik hier. Daar kan je er natuurlijk ook gewoon nu één boeken, als jij en je vrienden meteen aan de slag willen met jullie Waanzinnige Plannen. En anders: kom maar op met de foto’s!

5 thoughts on “WIN EEN WAANZINNIGE HUISKAMERLEZING

  1. Pingback: Waanzinnige afvalrace - Debbie Peteri

  2. Marcel, wij willen graag meedoen met deze uitdaging! We hebben een waanzinnige foto met een twintigtal dames op facebook gezet. Wij willen heel graag deze lezing winnen!!! Succes en veel plezier met je keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *